faq

TOILETCABINE BOUWPLAATS OF VERBOUWING

U kunt  ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Laat ons weten welk type toilet gewenst is, vanaf welke datum en op welke locatie. En een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de bestelling te bevestigen.

Nee, wij vragen geen borg voor het huren van een mobiele toiletvoorziening.

De leverdatum staat in de orderbevestiging die u per email toegestuurd krijgt. Onze chauffeurs rijden elke dag van de week in een vooraf bepaalde regio in Nederland. De exacte levertijd is afhankelijk van veel factoren zoals verkeersdrukte, hier kunnen we pas op de dag zelf een indicatie voor geven.

Nee, dit is niet nodig. De chauffeur bekijkt waar hij het toilet het beste kan plaatsen. Wilt u de toiletcabine op een specifieke locatie geplaatst hebben? Laat dit dan aan ons weten.

Een toiletcabine kan worden geplaatst op maximaal 8 meter van de serviceauto van de service-chauffeur. Buiten deze 8 meter kan de chauffeur de toiletcabine niet meer reinigen. Het is helaas niet mogelijk om de cabine over een schutting of poort te hijsen.

Een vergunning is lang niet in alle gevallen noodzakelijk. Indien u een toiletcabine op gemeentelijke grond wil laten plaatsen kunt u dit het best even navragen bij je gemeente.

Eenmaal per week wordt de toiletcabine door een van onze service-chauffeurs geleegd en gereinigd. Deze kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Indien gewenst kan het toilet vaker worden gereinigd, neem hiervoor contact met ons op.

U kunt een mobiele toiletcabine een weekend, een week, een maand of enkele maanden huren. U geeft zelf aan wanneer u de toiletcabine(s) door ons wilt laten halen.

Jazeker, iedereen is welkom. Voor ons maakt het niet uit of we aan een particulier of aan een zakelijke klant verhuren.

TOILETCABINE FEEST/EVENEMENT

Een toiletcabine voor een bouwplaats heeft een minimale huurperiode van 3 weken, terwijl u een toiletcabine voor een feest voor 1 dag kan huren. Het laden en lossen kost extra tijd, en dat is doorgerekend in de prijs. U kunt een toiletcabine voor een feest op elke willekeurige dag laten bezorgen, terwijl een toiletcabine voor een bouwplaats op een vaste wekelijkse route wordt geleverd.

alpha verhuur

Peter v.d. Breemerweg 15
3768 MP Soest

Mail: info@alphaverhuur.nl

of bel: 035 205 70 79

Direct een offerte aanvragen?